NL EN

HOCHTIEF Nederland

Professor W.H. Keesomlaan 1

1183 DJ Amstelveen

+ 31 (0) 20 210 27 00

info@hochtief.nl

Waar
Waar
willen we heen?

Waar willen we heen?

Waar willen we heen en wat willen we bij HOCHTIEF bereiken? We willen goed zijn in wat we doen. Dit betekent in goede samenwerking met onze opdrachtgevers, onze partners, onze adviseurs en onze omgeving te komen tot (voor iedereen) geslaagde projecten. Het “punt op de horizon” is dan een bedrijf met power en dynamiek waar mensen graag werken en zaken mee doen.

Waar willen we heen op de lange termijn?

Waar willen we op de lange termijn naartoe? Wat is onze algemene voorstelling van de toekomst? Als jong bedrijf gaat het vaak om hard werken en overleven. Zeker zo belangrijk is het echter om dat (verre) ideaalbeeld voor ogen te hebben. Wat wil je met elkaar bereiken? In ons geval is het dat we een vooruitstrevende en excellente aannemer willen zijn. Daarbij richten we ons op complexe, infrastructurele projecten. Hoe we dat bereiken? Door elke dag met elkaar in gesprek te zijn, problemen aan te pakken, anders durven te denken, ruimte voor innovatie te creëren en nog een pakket aan andere zaken. We nodigen je uit met ons mee te denken.

Dit vooruitstrevende karakter in onze visie komt voort uit de wens niet als een traditionele aannemer soms wat lomp te opereren, maar meer door als een versie 2.0 bedrijf te zoeken naar state-of-the-art processen en tools. Om te begrijpen en mee te gaan met de maatschappelijke ontwikkelingen. Wij kijken liever vooruit en niet achterom. Resultaten uit het verleden geven namelijk geen enkele garantie voor de toekomst. Daarbij is het belangrijk te weten dat we alleen bij ons ideaal komen als we een geweldig team hebben met aandacht voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Het zou zomaar kunnen zijn dat je bij het uitkijken naar een nieuwe baan of uitdaging denkt: “Werken voor HOCHTIEF, dat lijkt me wel wat.” In dat geval is het eenvoudig: neem contact met ons op voor actuele vacatures. Bel, mail, schrijf, app, of kom gewoon langs. Er staat altijd een kopje koffie voor je klaar, evenals de gelegenheid tot een goed gesprek en het sparren over “waar willen we heen?”.

 

Joep van Huijstee

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden.
Joep van Huijstee
Directeur Projecten Infrastructure