NL EN

HOCHTIEF Nederland

Professor W.H. Keesomlaan 1

1183 DJ Amstelveen

+ 31 (0) 20 210 27 00

info@hochtief.nl

Kernwaarden
Kernwaarden
van HOCHTIEF

Kernwaarden

De kernwaarden van HOCHTIEF zijn de “levensadem” van ons bedrijf. Ze bepalen hoe we over bepaalde zaken nadenken, hoe we tot verschillende oplossingen komen en hoe we effectief samenwerken. Het maakt ons tot een team wat samen altijd tot de beste oplossing komt. De kernwaarden zien we ook stuk voor stuk terug in al onze medewerkers. De houding en het concrete gedrag van ons team maakt ons trots en bepaalt hoe de wereld tegen ons aankijkt.

Verschillende internationale kernwaarden

De kernwaarden van HOCHTIEF

De internationale HOCHTIEF kernwaarden zijn integriteit, verantwoordelijkheid, innovatie, prestatie en duurzaamheid. Als HOCHTIEF Nederland onderschrijven we deze waarden uiteraard volledig, maar we kunnen het niet nalaten om, naast veiligheid, nog enkele belangrijke kernwaarden toe te voegen.

Inspiratie

Met elkaar streven we ernaar met beleving en enthousiasme in de weer te zijn. Plezier in ons werk is een basis en als we het echt goed doen, kan het zelfs een passie worden. En als het een keer tegenzit, helpen we elkaar om er weer bovenop te komen.

 

Intelligentie

Als bedrijf willen we een hoge IQ-score halen. Dat kan door te leren en vasthoudend te werken aan verbetering. Dat kost tijd, maar de juiste mensen, structuren en processen dragen hiertoe bij. In de processtructuur betekent dit dat we onnodige complexiteit voorkomen en tot een pragmatische aanpak komen.

Incasseringsvermogen

Succes wordt gevierd, maar zo nu en dan is er tegenslag. Als dat zich onfortuinlijk voordoet, verwachten we van onze mensen dat ze overeind blijven. In moeilijke situaties komt een mens tot een “fight or flight” reactie. We gaan ervan uit dat we vechters in huis hebben die met extra energie en inzet doorgaan tot de tegenslag gekeerd, dan wel verwerkt is. We helpen elkaar en slepen elkaar er doorheen.

Joep van Huijstee

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.
Joep van Huijstee
Directeur Projecten Infrastructure