NL EN

HOCHTIEF Nederland

Professor W.H. Keesomlaan 1

1183 DJ Amstelveen

+ 31 (0) 20 210 27 00

info@hochtief.nl

Waar geloven wij in
Waar geloven wij in

Waar geloven wij in

De vraag “waar geloven wij in?”, kunnen we misschien beter formuleren als “wat onderscheidt ons van de rest?” Er zijn verschillende onderwerpen en thema’s die HOCHTIEF onderscheiden. We benoemen hier wat volgens ons de drie meest belangrijke zijn.

Waar geloven wij in bij HOCHTIEF?

Integriteit

Allereerst willen we als bedrijf onkreukbaar te boek staan richting onze klanten en partners. Een oubollig woord misschien, maar het is belangrijk dat men weet en erop kan vertrouwen dat we een bedrijf zijn dat integriteit nastreeft, afspraken nakomt en op een eerlijke manier samenwerkt.

Duurzaamheid

We beginnen steeds beter te beseffen dat deze ''third rock from the sun” een schitterende plek is om te leven, maar ook dat we met elkaar enorme roofbouw plegen en de natuur bedreigen. Dat moet anders en dat is ons duidelijk. Ook al is de civiele techniek een traditioneel vakgebied, dan nog moeten we – binnen onze mogelijkheden – op zoek gaan naar duurzame oplossingen.

En die zijn er. Soms zijn ze lastig te vinden, maar in onze aanbestedingen en projecten geven we daar, binnen het kader van de klant, maximaal vorm aan. Daarbij mogen en moeten we “out of the box” denken en adviseren. Het realiseren van PPP/PPS (publiek-private samenwerking) projecten vraagt om een duurzame mindset omdat hier diensten worden aangeboden voor de gehele levenscyclus van een infrastructureel project.

Kwaliteit

Onze medewerkers beheersen hun vak als geen ander en krijgen mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. Of het nu om ontwerp gaat, om bouwen of om iets anders. Vanuit onze gezamenlijke kennis en intelligentie kunnen we de lastigste klus aan. Managers zijn ook in staat, indien nodig, zich in de details te verdiepen. Een project realiseren kan alleen als je ''in control'' bent en niet achter de feiten aanholt. Het moet duidelijk zijn dat wij met kennis, passie, innovatie en vasthoudendheid een klus klaren.

Joep van Huijstee

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden.
Joep van Huijstee
Directeur Projecten Infrastructure