NL EN

HOCHTIEF Nederland

Professor W.H. Keesomlaan 1

1183 DJ Amstelveen

+ 31 (0) 20 210 27 00

info@hochtief.nl

Engineering
"We nemen verantwoordelijkheid voor het ontwerp."
Engineering
bij HOCHTIEF

Engineering

Bij HOCHTIEF is engineering synoniem aan proactief projectmanagement, waarbij we sturen in zowel de projectbeheerprocessen als het ontwerp, met volledige betrokkenheid van ons toegewijde ontwerpteam. Of het nu gaat om grootschalige of kleinere projecten, wij hanteren een uniforme benadering. Ons onveranderde doel is duidelijk: het dragen van verantwoordelijkheid voor het integrale ontwerp. Bij HOCHTIEF streven we naar consistente kwaliteit, ongeacht de projectomvang. Ontdek de betekenis van engineering bij HOCHTIEF, waar leiderschap en toewijding samenkomen voor optimale ontwerpprestaties.

Engineering is het toepassen van expertise

HOCHTIEF is expert op dit gebied.

In het tijdperk van geïntegreerde contracten, waarbij HOCHTIEF verantwoordelijkheid draagt voor financiering, ontwerp, uitvoering en onderhoud, groeit de vraag naar een uitstekend en allesomvattend ontwerp. Onze projectaanpak benadrukt het cruciale belang van engineering, waarbij we leiderschap tonen in ontwerp en teamcoördinatie.

Of het nu gaat om samenwerking in grote aannemerscombinaties of zelfstandig aannemerschap bij middelgrote projecten, ons onveranderde doel is helder: we nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het ontwerp. HOCHTIEF bereikt dit door gebruik te maken van ervaren teamleden met diverse expertise uit uiteenlopende infrastructuurprojecten, zowel nationaal als internationaal, van groot tot klein en van complex tot multidisciplinair.

Hoe wij engineering benaderen

In onze projecten streven we naar een holistische en robuuste aanpak, waarbij ruimte wordt geboden voor creativiteit om oplossingen te vinden die onze projecten vereisen. Overzicht en controle zijn daarbij cruciaal, zowel binnen het team als de organisatie.

Door middel van "design reviews," "challenge sessies" en input van experts optimaliseren we zowel technische expertise als proceskennis. Het gebruik van geavanceerde methoden en tools, zoals Building Information Modeling (BIM), zorgt voor een efficiënt ontwerp in zowel de ontwerp- als uitvoeringsfasen van het project. Ontdek onze innovatieve benadering voor optimale projectresultaten.

Kijk hier voor meer informatie over HOCHTIEF Engineering

Alfred Miklavcic

Mail Alfred!

Meer weten? Neem gerust contact op!
Alfred Miklavcic
Design Manager