NL EN

HOCHTIEF Nederland

Professor W.H. Keesomlaan 1

1183 DJ Amstelveen

+ 31 (0) 20 210 27 00

info@hochtief.nl

Samenwerking
"Vertrouwen is het fundament van een goede samenwerking."
Samenwerking
Bij Hochtief

Samenwerking

Een goede samenwerking, intern en extern, is één van de belangrijkste succesfactoren voor een project. Dit ervaren wij dagelijks bij het tenderen, realiseren en onderhouden van onze (infrastructuur) projecten. Samenwerken is echter ook een complexe aangelegenheid en een ware topsport!

Samenwerking met het GelreGroen consortium

Bouwen aan vertrouwen

Wij werken aan zeer grote en complexe bouwprojecten en dit resulteert in het werken in grote teams/consortia met veel verschillende partners en stakeholders. Hierbij moet je continu rekening houden met verschillende belangen en inzichten. Maar hoe krijg je dan de neuzen dezelfde kant op? Hoe creëer je een omgeving waarin men als één team alles in het werk stelt om het (gezamenlijke) einddoel te behalen?

Allereerst moet er overeenstemming zijn over het einddoel en ten tweede; misschien wel het belangrijkste element; vertrouwen. Vertrouwen is het fundament van een goede samenwerking en dit moet groeien. Wij bouwen als HOCHTIEF dan ook niet alleen aan complexe civiele werken op onze projecten maar wij bouwen ook aan duurzame en langdurige relaties; samen met onze medewerkers, partners, opdrachtgevers en stakeholders op de projecten.

 

Voorspelbaar handelen

Voorspelbaar en betrouwbaar handelen is ontzettend belangrijk onderdeel van een samenwerking en daarom dan ook onderdeel van de kernwaarden op ons ViA15 project. Samen met de klant en de omgeving voeren wij hier een open dialoog. Zowel in de tender, tijdens de realisatie als ook gedurende de onderhoudsfase. Want alleen samen kunnen wij het project succesvol afronden met zo min mogelijk hinder voor de omgeving.

Bij HOCHTIEF zijn wij altijd op zoek naar nieuwe “teamplayers” die de uitdaging aan willen gaan om samen met ons de volgende aanbesteding binnen te halen of onze projecten te realiseren en onderhouden. Neem daarom contact met ons op als jij samen met ons wil bouwen aan een duurzame toekomst!

Bekijk onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze vacatures!
Alle vacatures