NL EN

HOCHTIEF Nederland

Professor W.H. Keesomlaan 1

1183 DJ Amstelveen

+ 31 (0) 20 210 27 00

info@hochtief.nl

CO2-Management
CO2-Management

''Wij willen de keten positief veranderen.''

HOCHTIEF Nederland maakt gebruik van verschillende duurzaamheidstools en –initiatieven. De SKAO CO2- prestatieladder is hier een voorbeeld van. De ladder is een duurzaamheidsinstrument dat bedrijven in Nederland helpt bij het structureel reduceren van de CO2-uitstoot.

CO2-management bij HOCHTIEF Nederland

HOCHTIEF Infrastructure GmbH NL en HOCHTIEF PPP Solutions NL zijn trots gecertificeerd op het hoogste niveau (trede 5) van de CO2-Prestatieladder, een certificering van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO). Deze ladder is een krachtig instrument voor het beheer van ons CO2-managementsysteem, waarmee we inzicht krijgen in de emissies binnen onze bedrijfsvoering, keten en projecten. Door de CO2-Prestatieladder identificeren we kansen om onze uitstoot te verminderen op plekken waar het de grootste impact heeft.

 

Transparantie staat centraal in de SKAO CO2-Prestatieladder, en daarom publiceren wij minimaal jaarlijks over onze voortgang op het gebied van CO2-reductie. We laten niet alleen zien wat we binnen ons bedrijf ondernemen, maar ook daarbuiten, in onze branche en in de waardeketen. Deze documentatie, onderscheiden tussen HOCHTIEF Infrastructure GmbH NL en HOCHTIEF PPP Solutions NL, is beschikbaar op onze eigen website en op die van SKAO, waar we met trots eigenaar en beheerder zijn van het CO2-Prestatieladder certificaat.

 

Benieuwd naar ons duurzaamheidsbeleid? HOCHTIEF heeft voor al haar bedrijfsonderdelen een Sustainability Plan 2025 opgesteld. Hierin vertellen wij wat we doen en wat onze doelen zijn op gebieden als CO2-emissies en biodiversiteit maar ook op bijvoorbeeld innovatie en sociale activiteiten. Download het plan hier.

 

Sidney Gibb

Mail Sidney

Meer weten? Neem gerust contact op.
Sidney Gibb
Coördinator Duurzaamheid